Jsou rostliny k jídlu? Jak se zdravě stravovat a vyhnout se potížím nejen při rostlinné stravě
BESTSELLER
Rok vydání: 2018
Formát: brožovaná, 160x230 mm, 96 stran, barevné
Žánr: Naučná literatura
ISBN: 978-80-7420-054-0
Běžná cena:
248 Kč
Akční cena:
218 Kč
(ušetříte 12 %)
Jsou rostliny k jídlu? Jak se zdravě stravovat a vyhnout se potížím nejen při rostlinné stravě
Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a dává návod, jak zeleninu a ovoce upravit, aby našemu tělu neškodily a předaly mu výživné látky a energii. Kniha je určena kuchařkám, konzumentům i potravinovým odborníkům a ti v ní naleznou spoustu zajímavých a zásadních faktů a též podnětů, jak zeleninu a ovoce vybírat a připravovat zdravěji než dosud.
Poznámka

Čtenářské recenze z Kosmas.cz

Velké díky za tuto knihu. Konečně se na trhu objevily informace, které si všímají individuálního otisku každého z nás a originality každé rostliny v souladu s naší jedinečností. Nejvíc mě na této knize baví to, že platí pravidlo: "Co dělá jednomu dobře, nemusí zákonitě udělat dobře i někomu jinému. A naopak!" Moudrá kniha pro moudré, kteří hledají něco víc, než zatím dostupné informace o zdravé výživě.

Inspirativní a nápaditý pohled na fungování geniální přírody a jejich zákonitostí. Pozorný průvodce a pomocník, který nám může pomoci ve vyladění a léčbě našeho organizmu přijímanou stravou. Je prima mít doma odborné informace. Poutavé čtení obohacené moudrými a mnohdy úsměvnými citáty.
Bestsellery
Strach pod Karpaty
Petr Šlik
258 Kč / 238 Kč
Retrokuchařka
Kateřina Bittmanová | Jarmila Lachmannová
348 Kč / 318 Kč